Yenice'de unutulmaz bir spor şöleni

23 - 24 Ekim 2024 tarihlerinde Yenice Kaymakamlığı ve Yenice Belediye Başkanlığı'nın koordinasyonunda TÖSSED Derneği tarafından gerçekleştirilen Özel Olimpiyatlar Marmara Bölge Oyunları Yenice'de renkli görüntülere sahne oldu.

159

23-24 Ekim tarihlerinde Çanakkale'nin Yenice ilçesinde düzenlenen Özel Olimpiyatlar Marmara Bölge Oyunları, özel eğitim öğrencilerinin yeteneklerini sergilediği renkli bir etkinliğe sahne oldu.

Yenice Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'nın koordinasyonunda, TÖSSED Derneği tarafından gerçekleştirilen oyunlara Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Balıkesir, Kocaeli ve Tekirdağ illerinden öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, atletizm, futbol, basketbol, bocce ve uzun atlama gibi farklı branşlarda kıyasıya mücadele etti. Her bir sporcu, gösterdiği performansla büyük alkış topladı.

Kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikte, Yeşilyurt Ortaokulu Bando Takımı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Takımı ve Yenice Enduro Motor Sporları Ekibi de gösterileriyle izleyenleri büyüledi.

Yarışmaların finalinde, öğrencilere madalyaları İlçe Protokolü tarafından takdim edildi. Madalya alan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş