Yeni halk otobüsleri hizmette

S.S.18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nce yeni alınan 4 otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

784
Çanakkale’de yolcu taşımacılığında kullanılacak ve bir milyon 600 yüz bin TL’ye mal olan yeni otobüsler için tören düzenlendi. 100 kişilik kapasiteye sahip olan otobüslerin hizmete girmesiyle ulaşım sisteminin daha da rahatlayacağı bildirildi.
 
Törende otobüslerle ilgili bilgiler veren kooperatif yetkilileri; “Belediye Denetimli Halk Otobüslerine, teferruatlı ve özürlü aracı olarak 4 adet yeni araç ilave olmuştur. Bu dört aracın maliyeti, 1.600.000,00.TL (BirmilyonaltıyüzbinTL) sı civarındadır. Bunların araç başına taşıma kapasitesi 100 kişidir. Bu araçların çalışmaya başlaması ile birlikte ulaşım sistemi biraz daha rahatlamıştır. Diğer illere göre, araçlarımız yeni ve toplu taşıma sistemimiz güzel çalışmaktadır.  Bu yeni araçların Çanakkalemize hayırlı olmasını diler, esnafımıza da bol kazançlar temenni ederiz” dediler.
 
Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses tarafından kesilen kurdelenin ardından 4 adet yeni halk otobüsü hizmete başladı.
Paylaş