Yeni Aurıs hayalinize Toyota Plaza Aydoğan ile kavuşun!..

Yeni Toyota Auris’e sahip olmak istiyorsanız Toyota’nın Çanakkale bayisi Plaza Aydoğan sizleri bekliyor.

2810
Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını tam olarak yansıtan Yeni Auris, markanın 2013 yılındaki yenilenme atağının ilk ürünü olarak yollara çıkarken, çekici görünüm ve keyif veren sürüş özelliklerine sahip 2. neslinde segmentinin kendine güvenen otomobilleri arasında güçlü bir yer ediniyor. Toyota Plaza Aydoğan, 3 S (Satış, servis ve yedekparça) konseptine sahip showroomuyla mükemmel hizmet verirken, bütçenize en uygun fiyat seçeneklerini de sunuyor. Toyota Plaza Aydoğan’a gelenler Şubat ayı kampanyasında yüzde 0,76`dan başlayan faiz oranı ve 60 aya kadar uzanan vadeler ile Yeni Auris’lerine hemen kavuşabiliyor ve dilerlerse ödemelerine 2013 yılının Temmuz ayında başlayabiliyorlar.
 
Toyota’nın Yeni Tasarım Anlayışı
Tam Olarak Yeni Auris’te
Toyota’nın “Keen Look-Keskin Bakış” farlarıyla birlikte gündüz LED farları Yeni Auris’in görsel zenginliğini ortaya koyuyor. “Under Priority – Öncelikli” ön ızgara ile birlikte Toyota’nın yeni tasarım anlayışı tam olarak Yeni Auris’te hayat bulurken, bu özellikler otomobilin agresif, cesur ve çekici kimliğini gözler önüne seriyor. Yeni Auris’teki dış tasarım, mükemmel aerodinamik performans özelliklerini yansıtmanın yanı sıra düşük yakıt tüketimine de katkıda bulunuyor. Geliştirilmiş aerodinamik özellikleri ile Yeni Auris’in 1,33 lt benzinli versiyonunda ortalama yakıt tüketimi 5,5 lt’ye, manuel şanzımana sahip 1,6 lt’de 5.9 lt’ye düşürüldü. 1,4 D-4D manuel şanzıman ile 1,4 D-4D multi mode şanzıman seçeneklerinde de ortalama yakıt tüketimi 4,2 lt’ye düşürülerek yaklaşık yüzde 10 oranında iyileştirme sağlandı.
 
 
Keyif veren sürüş, konforlu iç mekan
Yeni Auris’te sunulan en dikkat çekici yeniliklerden biri de iç mekan tasarımına etkili bir dokunuş yapan “Skyview” cam tavan. “Skyview”, C segmentindeki en büyük panoramik cam tavanlardan biri olarak yeni Auris’in iç mekanında çok daha ferah bir hacim sunmaya olanak tanıyor. Yeni Auris, güvenlik donanımları ile de dikkat çekiyor. Tüm versiyonlarda bulunan standart güvenlik donanımları arasında sürücü diz hava yastığı dahil olmak üzere 7 hava yastığı, VSC, Yokuş Kalkış Destek sistemleri gibi özellikler bulunuyor. Yeni Auris, araç içindeki multimedya uygulamalarıyla eğlenceli bir sürüşü de garantiliyor. Toyota’nın “eğlenceli sürüş” anlayışının uygulaması olan Toyota Touch ile Yeni Auris’te yolcuklar çok daha keyifli bir hale geliyor. Yeni Auris’in kolay ve akıllı park sistemi olan SIPA (Simple – Intelligent Park Assist) ile, ön ve arka yan tamponlar üzerinde bulunan sensörler kullanılarak sürücü çok daha dar alanlara otomatik olarak paralel park edebiliyor. Yeni Auris, 39 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Şubat ayında Çanakkale Toyota Plaza Aydoğan’da sizleri bekliyor.
Paylaş