Yazık ettiniz Koca Fener`e !

Fenerbahçe camiası, başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman`ın basiretsizliği yüzünden tarihinin en zor günlerini yaşıyor.

574
Ligde 19. kez Şampiyonluğa ulaşan Galatasaray`ın bir kez daha gerisinde kalan Sarı-Lacivertli kulüp, muhtemelen Haziran 2013 ayında yapılması plananlanan genel kurulda Yıldırım ve Kocaman`ı tasfiye etmeye hazırlanıyor. Sezon başından buyana futbolcu kadrosunun yetersizliğini göremeyen, dünya yıldızı Alex`in heykelini Yoğurtçu parkına diktikten sonra taraftarın sevgilisi Brezilyalı`yı gönderme cesaretinde bulunan bu akılsız ve fikirsiz insanlar bugün gelinen başarısızlık noktasında kendilerini yitirdiler. Eğer, Yıldırım ve Kocaman egolarını mağlup olup, göreve devam ederlerse Galatasaray göğsüne 4. ve 5. yıldızları da takar. Ey futbol fukaraları, 3 kulvarda birden koşarken sizlere Çanakkale`den seslenerek, gerçeği ifade etmiştik. Ancak, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davur zurna az. Şimdi ödeyin bakalım katma değerli bu faturayı.
 
 
Sıra Aykut`la Aziz`de
 
"Fenerbahçe`de Alex gitti. Kavga bitti" diyenler yanıldıklarını çok geçmeden anladılar. Sarı-Lacivertli takım miadını dolduran, başarısızlığı kanıksamış sıradan futbolcularla zaten bir yere varamazdı, nitekim de öyle oldu. Sen; Lugano`yu, Emenike`yi, Ziegler`i, Santos`u, Emre Belözoğlu’nu ve kaptanlık sıfatı verdiğin, taraftarın heykelini diktiği Alex`i gönder, ardından bu zayıf kadroyla hem ligde hem de Avrupa`da mücadele ver. Sözüm ona, futbol`un uleması olduğunu söyleyen, koskoca Fenerbahçe`yi şike bataklığına sürükleyen başkan Aziz Yıldırım ve o`nun askeri Aykut Kocaman milyonların sevgilisi Fenerbahçe`yi sportif ve duygu erozyonuna uğratarak, uçurumun eşiğine getirdi. Eğer, bu takımda 8 yıldan buyana "Alex" diye bir oyuncu olmasaydı biriniz başkanlıkta, diğeriniz Teknik Direktörlükte bunca yıl kalabilir miydiniz?
 
Ne garip tecellidir ki, Sarı-Lacivertli camia; egolarını tatmin için koltuğa yapışan, agresif tutum ve davranışlarıyla taraflı - tarafsız herkesi çileden çıkaran Aziz Yıldırım`ın hala daha arkasında duruyor. Fenerbahçe`nin yeniden sempatik bir kulüp haline gelebilmesi için Aykut Kocaman`la birlikte Aziz Yıldırım`ın görevlerinden bir an önce gönderilmesi gerekiyor. Sarı-Lacivertli takımın yetersiz ve silik kadrosu tıpkı Kocaman ve Yıldırım gibi yıprandı. Camianın ileri gelenleri gibi kongre üyeleri de bu erimeyi sadece seyrediyor. Şükrü Saraçoğlu Gösteri Merkezi`ni dolduran taraftarlar ise Aykut Kocaman`la uğraşıyor.
 
Bu yorum 1 Kasım 2012 tarihinde Olay`da yayımlanmıştır.
 
Cahit GÖVEREN
Paylaş