Yatçılar rahatlayacak

Yat Limanına gelen yatçıların sorunu çözüldü. Yat limanına kurulacak iletişim bürosu ile yerli ve yabancı konukların Çanakkale’ye giriş çıkış işlemleri rahatlıkla yapılabilecek.

366
Çanakkale Belediyesi Yat Limanına gelen yerli ve yabancı yatçıların giriş-çıkış işlemlerinin yapılması için bir çalışma başlattı. Kepez’e gitmek zorunda olan yatçıların bu sorunu ortadan kalkıyor. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Valiliğin görevlendirmesiyle deniz polisi görev yapacak. Gelen yatların işlemleri burada yapılacak.” dedi.
 
“Alkol yasağı yok”
Yat Limanında ticari bir faaliyet yapılmadığını ifade eden Başkan Gökhan bölgede alkol yasağı olmadığını ifade etti.  Gökhan şunları söyledi; “Marina cafe diye bir işletme yok. Yat limanında hiçbir içki satılmıyor.  Sadece arkada mutfak var çay kahve ikramı yapılıyor gelen konuklar için. Orası halka açık bir alan olarak kullanılmayacak. Yat sahipleri dışarı masasını da atar içer,  kendi yatında da içer. İçki içilmesine engel yok. Yatında iç, dışarı masanı koy iç engel yok. Geçen yıl da yoktu.”
Paylaş