Yarış nefes kesecek!

733

 Çanakkale’nin Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek 2 takımının klasman-daki yerleri kadar, kendi aralarında oynayacağı müsabakalarda  ikili averaj sistemine dayalı olarak elde edeceği saha sonuçları büyük önem taşıyacak.

 
Yeni sezonda kabus görmek istemeyen Bigaspor ve Bozcaadaspor takımları şimdiden işi sıkı tutuyor. Her iki kulüp de iç ve dış transfer çalışmalarını tamamlama noktasına geldi. Mevcut statünün zorluğu takımları geriyor.
 
2019-2020 sezonuna Zeki Mutlu başkanlığında başlayacak kent potansiyelli Bigaspor ile Osman Ataol başkanlığındaki iddialı ve hedefli Bozcaadaspor, geçmiş sezonlardaki kulüp kültürlerinin tecrübesini kullanarak hedeflerine ulaşmaya çalışacak. 
 
İç saha maçlarını Biga’nın sentetik çimle kaplı İlyas Bayram Stadı’nda yapacak Bigaspor’a tribün desteği verecek taraftarları itici güç oluşturacak. Ev sahibi olduğu maçlarda 20 Eylül Stadı’nda tüm Ada halkını yanında bulacak Bozca-adaspor ise maçlarını galibiyet hedefiyle oynayacak. 
 
BAL’ın aynı grubunda yer alacak 2 Çanakkale Kulübü’nden  lig bitimi itibarıyla klasmanda hangi takım önde ise bir sezon sonra yine BAL’da olacağı, diğer Çanakkale ekibine göre geride  kalanın Baraj maçı oynayacağı gerçeği takımları şimdiden  diken üstünde tutuyor.                                       (Yusuf Sonkurt)
Paylaş