havadurum

Yargı 64. Bölümde Neler Olacak? Ilgaz’ın Ölümü Ceylin’i Nasıl Etkileyecek?

Yargı dizisi yeni sezonuyla 24 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Ilgaz ve Ceylin’in hikayesinin devam ettiği dizide heyecanlı ve dramatik gelişmeler yaşandı. Peki, Yargı 64. bölümde neler olacak? Ilgaz’ın ölümü Ceylin’i nasıl etkileyecek? İşte Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

1685

Yargı dizisi, adalet arayışının, aşkın ve intikamın hikayesini anlatan bir Kanal D yapımıdır. Başrollerinde Burak Deniz, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu 24 Eylül’de başladı. Yargı dizisi 64. bölümde neler olacak? Ilgaz’ın ölümü Ceylin’i nasıl etkileyecek? İşte Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Yargı 63. Bölümde Neler Oldu?

Yargı dizisinin sezon finali bölümünde kimsenin aklına dahi getiremeyeceği acı bir son gerçekleşti. Ilgaz’ın haberi cinayet şüphelisi olarak tutulan Ceylin’i mahvetti. Sevdiği adamı son bir kez olsun görme, ona dokunma isteği soruşturmayı yürüten emniyet ve adli makamların iki dudağı arasındaydı. Oğlunun ani kaybına Metin’in kalbi daha fazla dayanamadı ve hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden Çınar’a bugüne kadar taşıdıklarının hepsinden daha büyük bir yük kaldı.

Ömer’i hiç hesaplamadığı bir gelişme beklerken, Turgut Ali ise kaçış planını adım adım ilerletmekte kararlıydı. Ilgaz’ın dosyasından çekilen Eren, Ceylin’i bir an önce içeriden çıkarma telaşındaydı. Esas düşmanı fark ettirmeden yakalamak ve Ceylin’i aklamak onun hem mesleki hem vicdani en büyük sınavıydı. Bu uğurda en başından beri mesafeli olduğu Yekta ile iş birliği söz konusu olsa da…

Can damarlarından en büyüğü kopan Ceylin, hayata tutunmak için gerçeği bulmak adına elinden ne geliyorsa yapmak için çabaladı; ancak, acısının üstünden gelmeye çalışmanın imkansızlığını kabullenmişken, Eren’den gelen bir teklif onu beklemediği bir yere götürdü.

Yargı 64. Bölüm Fragmanında Neler Var?

Yargı dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü olan 64. bölüm fragmanında Ceylin’in öfkesini kalbinde taşımaya devam ettiği görülüyor. Ilgaz’ın cenazesine katılma isteği reddedilen Ceylin, Eren’in teklifiyle yeni bir göreve başlıyor. Turgut Ali ise kaçışını sürdürürken, Ömer’in peşine düşüyor. Ceylin ve Eren’in karşılaştığı yeni tehlikeler, Ilgaz’ın ölümünün ardındaki sır perdesini aralayacak mı? Yargı dizisi yeni bölümüyle 1 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de olacak.

Paylaş