havadurum

Yalman’dan Ayvacık Belediyespor’a destek

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) eski Başkanı Hüseyin Yalman, Ayvacık İlçesinin tek spor kulübü olan Ayvacık Belediyespor’a tam destek verdi.

382
Kısa bir süre sonra başlayacak olan U-13 ligi müsabakalarına katılacak olan Ayvacık Belediyespor Kulübü’nün genç oyuncularına işadamı Hüseyin Yalman’dan destek geldi. Yalman’ın sahibi olduğu Çanakkale Limani Otele ziyarette bulunan Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Çağatay Değirmenci bir teşekkür belgesi takdim etti.
 
Burada açıklama yapan Değirmenci, “Ayvacık’ta gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması için bir takım faaliyetlerle bunu sağlamaya çalışıyoruz. Futbol takımımızın kötü gidişatına “Dur” demek isterken, alt yapımızı güçlendirmek en büyük hedefimiz. Geleceğin profesyonel sporcularını Ayvacık yetiştirmelidir.” dedi.
 
İşadamı Hüseyin Yalman ise, “Gençlerimizin geleceğiyle ilgili konularda taviz vermememiz gerektiğinin bilincindeyiz. Çocuklarımıza gelecek sağlamak için onlara spor kültürünü  anlatmaya çalışan Ayvacık Belediyespor Kulübü yöneticisi arkadaşlara, antrenörüne, taraftarına başarılar dilerim. Elimizden gelen ne olursa desteğimizi esirgemeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Paylaş