havadurum

Y.Çanspor transferde hızlı

Yeni sezon kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Yeni Çanspor kulüp değiştirme dönemini en iyi değerlendiren takım olma yolunda …

564
Tamamlanan 2011-2012 futbol sezonunda Çanakkale Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğu son maçta Bigaspor’a kaptıran Yeni Çanspor bu sezon işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz BAL Ligi’nde oynayan Karabiga İçdaşsporun 6 futbolcusu ile sözleşme imzalayan Çanspor, bu kulüpten Hüseyin Aydoğdu, Deniz Öztürk, Oktay Kona, Onur Küçük, Oğuz Kaya ve Mustafa Alınmaz ile sözleşme imzaladı.
 
Çalışmalarla ilgili konuşan Genel Koordinatör Ünsal Dirlik, “İç transferimizi büyük ölçüde tamamladıktan sonra dış transferde geçen sezon BAL Ligi’nde mücadele veren Karabiga İçdaşspor’dan 6 futbolcu ile kadromuzu güçlendirdik. 25 Ağustos 2012 cumartesi günü topbaşı yapacağız. Transferde aceleci değiliz. Çalışmalara başladıktan sonra eksik gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Özellikle bir forvet ve bir stoper almak için arayışlarımızı sürdürüyoruz. 2012-2013 futbol sezonunda taraftarlarımıza ve tüm Çanlılar’a çok güçlü bir Çanspor izletmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
 
 
Paylaş