Y.Çanspor Küçük’e emanet

2013-2014 sezonunda Çanakkale kulüpleri olarak Bozcaadaspor`la birlikte Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yer alacak Yeni Çanspor geçen yılki Antrenörü İbrahim Küçük`le yeniden anlaşarak sözleşme imzaladı.

801
 
Yeni Çanspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel "Takımımızın BAL`a yükselmesinde pay sahibi olan hocamızla sözleşme yeniledik. Kendisine inanıyoruz" dedi. Yeni Çanspor`da önümüzdeki günlerde iç transferin bitirileceği ve dış transferlerle beraber toplu imza töreni düzenleneceği açıklandı. Bu arada, geçen yıl Süper Amatör Lig ekibi Biga Adaspor`u çalıştıran Antrenör Hasan Özdemir`in yeni sezonda da yine eski takımını antrene edeceği öğrenildi. Sözleşmenin ise yakın bir zaman diliminde yapılması bekleniyor.
 
 
Yoldaş Y.Çan`ı tercih etti
Geçen sezonu Antrenör Fadıl Kurt`un antrene ettiği BAL ekibi Bozcaadaspor`da geçiren ve takımına bir hayli katkıda bulunan Yoldaş Kartal, yine BAL`ın Çanakkale takımı olan Yeni Çanspor`la sözleşme imzaladı. Yoldaş Kartal bugüne dek sırasıyla Hastanebayırıspor, OYAK Renaultspor, Afyonkarahisarspor ve Bozcaadaspor formalarını giydi.
Paylaş