Y.Çanspor Belediye yakınlaşm

Bölgesel Amatör Lig`e yükselen Yeni Çanspor`da yeni yönetim, Bölgesel Amatör Ligi taşıyacak finansman bulma ve kadro oluşturma çalışmalarına başladı.

954
Yeni sezona hazırlığın ilk aşamasında Yeni Çanspor Başkanı Kemal Yüksel görevinden istifa etti. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu başkanlığında bir yönetim oluşturulacağı iddialar arasında yer alıyor. Çan Belediyesi`nin 500 bin liralık kaynak hazırlığı yaptığı ve takımın Çan Belediyespor adını alacağı da bir başka öngörü.
 
Bigaspor`da yönetim görevde
Bigaspor Başkanı İrfan Zeren, genel kurulun 2014`te olduğunu anımsatarak, "Bu işi bizden iyi yapacak birilerini görürsek, ancak o zaman olağanüstü genel kurula gideriz" dedi. Zeren, kulüp yönetiminde herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti. Bigaspor Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Çiçeklidedespor Başkanı Ferhan Tüzümet`e, Bigaspor yönetiminden davet gönderildi. Tüzümet daveti kabul ederse, istifa eden Akif Beslen`in yerine Yönetim Kurulu Üyesi olarak Bigaspor`a yönetimine dahil olacak. Bu arada, Bigaspor`da antrenör arayışının devam ettiği öğrenildi.
 
Karabiga Bld.spor S.Duman`la
Karabiga Belediyespor`un yeni sezon için antrenör Serdar Duman`la yeniden anlaşma sağladığı bildirildi.. Karabiga Belediyespor Başkanı Zeki Kama "Serdar hoca ile anlaştık. Temmuz`un ilk haftası konuyla ilgili basın açıklaması yapmayı planlıyoruz" dedi.
Paylaş