havadurum

Xiaomi Pad 6 Türkiye'de indirimle satışa sunuldu

Xiaomi, daha verimli çalışma ve daha fazla eğlence için tasarlanan Xiaomi Pad 6'yı Türkiye'de kullanıcılarının beğenisine sundu. Türkiye'deki Xiaomi Fanları ilk satış dönemine özel olarak 31 Temmuz tarihine kadar geçerli 500 TL indirim fırsatıyla 10.799 TL fiyatıyla Xiaomi Pad 6'ya sahip olabilecek

1119

Uluslararası pazarlara yönelik hem iş hem eğlence amaçlı tasarlanan Xiaomi Pad 6 satışa sunuldu. Günümüz profesyonelleri için verimli bir iş istasyonu olarak tasarlanan cihaz, keskin ve net görüntüler sunan 309 ppi, 11 inç WQHD+ (2880x1800) ekrana1 sahip. Xiaomi Pad 6, aynı zamanda Snapdragon® 870 Mobile Platform sayesinde iş günü boyunca güçlü performans sağlıyor. Üstün enerji verimliliği ve yüksek kapasiteli 8840mAh (typ) piliyle profesyonellerin açık uygulamalar arasında hızla geçiş yapmalarına ve işlerini kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Üretkenliği artırmak ve her gün daha fazlasını başarmak için tasarlandı
Kullanışlı birçok özelliğe sahip üst düzey performans sunan Xiaomi Pad 6, yoğun çalışan profesyonellerin ihtiyaçlarını öngörmek ve karşılamak için geliştirildi. Özel bir mobil kullanıcı arayüzü olan MIUI for Pad yazılımı, yükseltilmiş Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil) ve genel üretkenliği sorunsuz bir şekilde iyileştiren Xiaomi Pad 6 Klavye2 ile üretkenliği artırıyor. Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil)2 not almayı, ekran görüntüsü almayı veya yaratıcı fikirleri göstermek için çizim işlevini kullanmayı daha da kolaylaştırıyor. Xiaomi Akıllı Kalem (2. nesil) üzerindeki kullanışlı düğmeler, hızla ekran görüntüsü almanızı veya Notlar uygulamasında gerektiğinde yazma, boyama ve renk işlevleri arasında hızla geçiş yapmanızı sağlıyor. Ayrıca, ekranın yüksek piksel yoğunluğu küçük yazı tipi boyutlarının daha kolay okunmasını sağlayarak ekranda daha fazla içeriğin görüntülenmesine ve böylece daha az kaydırma yapılmasına imkan sağlıyor.
(AA)

Paylaş