havadurum

Velilerden dayanışma çayı ile eğitime destek

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetimi, okula gelir sağlamak amacıyla dayanışma ve tanışma çayı düzenledi.

730
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aile Birliği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği dayanışma ve tanışma çayı bu yıl da yoğun ilgi gördü. Akol Otel’de gerçekleşen dayanışma ve kaynaşma çayına Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Timur Uygun, Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.
 
Etkinlikte bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Selda Pir, çocukların daha iyi bir eğitim almaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Pir; “Okulumuz birlik ve dayanışma ilkesini benimseyerek eğitim düzeyimizi her geçen yıl daha da yükseltmekteyiz. Çayımıza çekiliş için ürün hediye eden, bilet alan tüm Çanakkale esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Özellikle sayın Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan ve Miller Oto’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Çekilişin yapıldığı etkinlikte bilet alanlara hediyeleri takdim edildi. Geleneksel hale getirilen etkinlikte bir araya gelen bayanlar, şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş