Veda vakti geldi kalbim ve dualarım her zaman sizinle

Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Alpay, görev yeri değişikliği nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.

632

Çan Devlet Hastanesi’nde (ÇDH) 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren Başhekim olarak görev yapan Dahiliye Uzmanı Doktor Hasan Alpay, görev yeri değişikliği nedeni ile hastanedeki görevinden ayrıldı.

15 yıllık meslek hayatımın en verimli dönemlerinden birini burada geçirdim. Çan Devlet Hastanesi'nden güzel duygularla ayrılıyorum diyen Uzm. Dr. Hasan Alpay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada veda vakti geldi dedi.

Hastane koridorlarda hep birlikte ekip ruhuyla, bilinciyle dolaştık ve hastanemiz için dah fazla neler yapabileceğimizi planladık diyen Uzm. Dr. Hasan Alpay; "20 aydan beri severek sürdürdüğüm Çan Devlet Hastanesi Başhekimlik görevimden ayrılmış bulunmaktayım.15 yıllık meslek hayatımın en verimli dönemlerinden birini burada geçirdim. İlk geldiğim günden itibaren söylediğim gibi bizler doktorundan hemşiresine, ebesine, teknisyenine, sekreterine, memuruna, personeline, güvenliğine, işçisine ve bütün çalışanlarıyla bir ekiptik, ekip olduk ve 20 ay içerisinde çok önemli, çok güzel işler çıkardık. Daha yapılacak çok güzel projelere de başlangıç yaptık ve devamını getireceğinize, daha da üzerine koyacağınıza inancım tam.Çan Devlet Hastanesi olarak neler yapabileceğimizi gösterdik.K oridorlarda hep birlikte ekip ruhuyla, bilinciyle dolaştık ve hastanemiz için dah fazla neler yapabileceğimizi planladık.

Bu hastanede sizlerin ruhu, emeği var tüm değerli hastane çalışan ekibim. Sesiniz yankılanmaya devam etsin bundan sonra da Hastanemizin her bir köşesinde. Gülüşünüz eksik olmasın ve her zaman dediğim gibi hastalarımızla, Çan Halkımızla olsun gülen yüzünüz, güzel sözleriniz. Bir çoğumuz buranın evlatlarıyız ve Çan halkı en iyisini hak ediyor.En önemli günleri birlikte atlattık. Birlikte tecrübe kazandık, birlikte inşa ettik hiçbir zaman sarsılmayacak kurum bilincimizi. Yeni nesillere mesleğimizi anlattık, birbirimizden öğrendik hergün yeni bir tecrübeyi paylaşarak.

Memur olmayı, iş ahlâkını, meslek etiğini, vs. tüm bu kriterlere birlikte sahip çıktık.G üzel sözlerinizi, gözyaşlarınızı, iyi dileklerinizi, vefalarınızı aldım yanıma.Çok ani oldu ama memuriyetin cilveleri diyelim geçelim fazla uzatmadan. Artık başka bir ilimizde Başhekimlik görevimi sürdürmek için ayrılıyorum aranızdan. Ama kalbim ve dualarım her zaman sizinle.

Zaten her zaman dediğim gibi ben de bu bölgenin, Edremit'in çocuğu olduğum için sizlerdenim, Çanlı sayıyorum kendimi. Bakarsınız bir gün tekrar yollarımız kesişir bu hayat yolunda. Her zaman bir telefon kadar yanınızdayım. Tüm Değerli Çan Devlet Hastanemiz çalışanlarına ve değerli Çan Halkına selam olsun" ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş