Vatandaş çeyrek bilet bile alamıyor

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa çıktı.

803
Talih kuşu, yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermeye hazırlanırken Milli Piyango İdaresi’nin Merkez Bankası Banknot Matbaası’nda bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri bayilere ulaştırıldı. Özel çekilişte tam bilet 40 liradan, yarım bilet 20 liradan, çeyrek bilet ise 10 liradan satılırken bayiler vatandaşın 10 liralık çeyrek bilet bile almaya zorlandığını söyledi.
 
 
Cemal Danışman;
“Satışlara bugün başladık. Büyük ikramiye 45 milyon, ama vatandaşta para yok, çeyrek bileti bile almaya zorlanıyor. Şu anda çeyrek 10, yarım 20, tam 40 lira.”
 
 
Hüseyin Başaran;
“Biletler geldi, satışa başladık. Şu anda soruluyor, halk ilgili. Ama asıl yoğunluk ayın 15’inde başlar. Geçen sene büyük ikramiye 40 milyondu, bu sene 45 milyon oldu. İnşallah hayırlı birine çıkar.”
 
 
Sami Gül:
“Ben bilet almıyorum, şansa inanmıyorum. Alnımın teriyle kazanırım. Ama alan ve umut eden çok vatandaş var. O kadar para bana uçuk geliyor. Benim o kadar param olsa önce borçlarımı kaparım, sonra yatırım yaparım. Ama beni para değiştirmez.”
 
 
Ceren Martı:
“Ben her sene yılbaşında bilet alırım. 45 milyon çıksa önce Amerika’ya giderim, hayalimi gerçekleştiririm, sonra önemli bir kısmını yatırım amaçlı kullanırım. Geleceğime yönelik planlar yaparım.”
Paylaş