Vatandaş Çarşı Polikliniğinden memnun

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çarşı Polikliniğine günde 180-190 hastanın müracaat ettiğini belirten yetkililer en çok Dahiliye ve Göğüs Hastalıkları Bölümü’ne başvuru olduğunu kaydettiler.

563
Kan tahlilleri, ultrason, röntgen gibi işlemlerin yapıldığı ve Kepez ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine günde 8 kez sefer gerçekleştirildiğini kaydeden yetkililer sosyal güvencesi olan kişilerden ücret alınmadığını, ücretli hastalar için de 15.50 TL muayene ücreti alındığını, tahlil gerektiğinde ise branşlar bazında paket fiyat politikası uygulandığını ifade etti. Şu anda Kulak Burun Boğaz dışında her branşta hizmet verildiğini ve hastaların randevulu veya randevusuz poliklinik hizmetinden yaralandığını belirten uzmanlar vatandaşların 0286-263 59 50’li No’lu telefondan randevu alarak başvuruda bulunabileceklerini ekledi. Vatandaşlar ise Kepez’e kadar gitmek zorunda kalmadan profesyonel sağlık hizmeti almaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.
 
 
Zeliha Engin:
“Ben Ürolojiye ve Dahiliyeye geliyorum. Çok ilgilendiler, çok memnun kaldım. Sigorta emeklisiyim. Dörtyol’da oturuyorum, Kepez’e kadar gitmeme gerek kalmadan, buraya geliyorum. Çok sıra da yok. Çok memnunum.”
 
 
Emine Sürül:
“Ben astım hastasıyım, sık sık doktora gidiyorum. Önceden Kepez’e gidiyordum. Şimdi bu mahallede oturuyorum ve buraya geliyorum. Doktorlar çok iyi. Çok memnunum, ayağımın altında bir hizmet, yapanlardan Allah razı olsun.”
Paylaş