Vali Tuna’dan Bardakçı’ya teşekkür

İzmir’e tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı için daire müdürleri tarafından veda yemeği düzenlendi.

532
 
 
10 yıldır Çanakkale’de görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bardakçı’ya teşekkür plaketi  veren Vali Güngör Azim Tuna,  memur olanların memleketin her köşesinde görev yapmaya hazır olduklarını söyledi.
 
Görev yapılan süre içerisinde kamuya hizmet açısından ve vicdan açısından sorumluluklar  taşındığına  değinen Vali Tuna,  Milli Eğitim camiasında görev yapmanın çok daha büyük sorumluluklar  yüklediğini ifade etti. Emanet edilen çocukların ve gençlerin yetiştirilmesinde Milli Eğitim camiasında baş sorumluların idareciler olduğunu kaydeden Vali Tuna, Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’ya şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
 
10 yıl boyunca hizmet verdiği Çanakkale’de çalışmaktan zevk aldığını belirten Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ise, Vali Güngör Azim Tuna himayesinde çok güzel hizmetler verdiklerini anımsattı. Milli Eğitim alanında yapılan hizmetlerin bir ibadet anlayışıyla yapıldığını söyleyen Bardakçı, katkıda bulunan herkese teşekkür ederek helallik istedi.
Paylaş