havadurum

Vali İlhami Aktaş, Gökçeada'yı ziyaret etti

Gökçeada İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretlerle, Vali İlhami Aktaş, bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulundu. İlçenin çeşitli kurumlarını ziyaret ederek yerel yöneticiler ve çalışanlarla bir araya geldi.

870

Gökçeada İlçesi'ne gerçekleştirdiği dizi ziyaret ve incelemelerle Vali İlhami Aktaş, bölgedeki kurumları ziyaret ederek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ziyareti

Vali İlhami Aktaş, ziyaretlerine Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığı ile başladı. Burada Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mehmet Balcı ile görüşen Vali, komutanlığın faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Afet Koordinasyon Merkezi ve Kızılay Temsilciliği İncelemesi

Gökçeada'nın afet koordinasyon merkezi ve Kızılay temsilciliği alanını ziyaret eden Vali Aktaş, bu alanda yapılacak çalışmalar hakkında Kızılay Başkanı Murat Suluoğlu'ndan bilgi edindi.

Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği Ziyareti

Vali, ardından Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ahmet Yasin Çay ile görüşen Vali Aktaş, asayiş ve güvenlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, İlçe Emniyet Amirliği'ni de ziyaret ederek Emniyet Amiri Komiser Fatih Çelik ile yapılan çalışmaları inceledi.

Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi, Gökçeada Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Gökçeada Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Aktaş, okullarda eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle de yakından ilgilenen Vali, onlara başarılar diledi.

Sağlık Hizmetleri ve Hastane Ziyareti

Gökçeada Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali, Başhekim Dr. Mehmet Başaran'dan hastanedeki sağlık hizmetleri ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanları ile de görüşen Vali, hastanede tedavi gören vatandaşlara acil şifalar diledi.

Yerel İdarelerle Buluşma

Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın'ı ziyaret eden Vali Aktaş, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Gökçeada Adliyesi'ne geçen Vali, Cumhuriyet Savcısı Barış Koçum ile görüşerek adliye işleyişi hakkında bilgi aldı.

Müftülük Ziyareti

Vali, Gökçeada İlçe Müftülüğü'nü de ziyaret ederek İlçe Müftüsü Celal Atasoy ile görüştü. Müftülük çalışmaları hakkında bilgi alan Vali, müftülük personeline başarılar diledi.

Vatandaşlarla Buluşma

Gökçeada merkezde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Gökçeadalı vatandaşlar, Vali Aktaş'ı aralarında görmekten büyük memnuniyet duyarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yatırımların İncelenmesi

Gökçeada ziyaretleri sırasında, İlçe Jandarma Komutanlığı binasının taşınması planlanan alanda incelemelerde bulunan Vali Aktaş, bölgedeki yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

(Erhan Taylan)

Paylaş