havadurum

Vali İlhami Aktaş Eğitim Araştırmaları Birliği Derneğini ziyaret etti

Vali İlhami Aktaş, Eğitim Araştırmaları Birliği Derneğini ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Enver Yolcu ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

471

Vali İlhami Aktaş, Eğitim Araştırmaları Birliği Derneğini ziyaret ederek Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Enver Yolcu ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman, Doç. Dr. Yahya Han Erbaş, Dr. Sinan Kalkan, yüksek lisans öğrencileri Ahsenay Aras, Zeynep Tarhan, Cansu Aksu ve Umut Avcı ile bir araya geldi.

Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Enver Yolcu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Eğitim Araştırmaları Birliği Derneğinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş, Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Enver Yolcu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Enver Yolcu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş