havadurum

Vali Aktaş’tan Gazi Ortaokulu’na Ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yeni eğitim öğretim yılında açılan Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

1165

Çanakkale’nin eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdüren Vali İlhami Aktaş, yeni açılan Gazi Ortaokulu’nu gezdi. Vali Aktaş’a İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da eşlik etti. Okulun fiziki şartları, eğitim durumu ve öğrenci sayısı hakkında bilgi alan Vali Aktaş, okulun Çanakkale’ye hayırlı olmasını diledi.

Öğrenci, Öğretmen ve İdarecilerle Sohbet

Vali Aktaş, okul ziyareti sırasında öğrenci, öğretmen ve idarecilerle de sohbet etti. Öğrencilerin derslerini nasıl gittiklerini, hangi alanlara ilgi duyduklarını ve gelecek planlarını sordu. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Aktaş, onlara kitap hediye etti. Öğretmen ve idarecilerle de görüşen Vali Aktaş, eğitimde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Eğitimin önemine vurgu yapan Vali Aktaş, öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yeni Eğitim Öğretim Yılına Başarı Dileği

Vali İlhami Aktaş, Gazi Ortaokulu ziyaretinin sonunda yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılarla dolu geçmesini temenni etti. Eğitimin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Aktaş, Çanakkale’nin eğitimde daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.(Erhan Taylan)

Paylaş