havadurum

Vali Aktaş, Sağlıklı Hayat Merkezi'ni Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Sağlıklı Hayat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

897

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Aktaş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Okan ve TSM Başkanı Dr. Ayşegül Aydın Sirmen tarafından karşılandı.

Sigara Bırakma Polikliniği Ziyareti ve Vatandaşları Teşvik

Vali Aktaş, ziyaret kapsamında Sağlıklı Hayat Merkezi'nin bir parçası olan Sigara Bırakma Polikliniği'ni de ziyaret etti ve burada sigara kullanıcılarını sigarayı bırakmaya davet etti. Sağlıklı Hayat Merkezi'nin sağlık hizmetlerinin yanı sıra aşırı kilolu, obezite, sigara bağımlılığı gibi sağlık sorunlarıyla mücadelede de etkili olduğunu vurgulayan Vali Aktaş, burada sağlanan hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Hizmetler Hakkında Bilgi Verildi

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal tarafından Vali Aktaş'a, Sağlıklı Hayat Merkezi'nde sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi verildi. Vali Aktaş, merkezin hizmetlerinin toplum sağlığına önemli katkılar sağladığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vatandaşlarla Sohbet Edildi ve Geçmiş Olsun Dileğinde Bulunuldu

Vali Aktaş, Sağlıklı Hayat Merkezi'ne tedavi için gelen vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Onlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Aktaş, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş