havadurum

Vali Aktaş, Pazarcık'taydı

1088

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun talimatı ile Ramazan Bayramının 1`inci gününde 81 İl Valisinin deprem bölgesine görevlendirilmesi kapsamında Çanakkale Vali İlhami Aktaş, deprem bölgesi Kahramanmaraş`ın Pazarcık ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Vali Aktaş, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte Pazarcık ilçesi geçici barınma alanları Okçular Vakfı Türk Obası, Yukarı Pazarcık Geçici Barınma Merkezi, Atatürk Parkı Çadır Kenti ve Belman Çadır Kentini ziyaret ederek vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundular. Bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, devletin her daim yanlarında olduğunu belirterek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, çocukların bayramını kutladı. Bayramlaşma programına Pazarcık kaymakamı, Pazarcık Belediye Başkanı ve diğer görevli mülki idare amirleri de eşlik etti.

Aktaş, Pazarcık`ta kamu personeli ile bayramlaştı
Vali İlhami Aktaş, Pazarcık`ta deprem bölgesinde görev yapan kamu personeli ile bayramlaştı. Aktaş, Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu ile birlikte Deprem bölgesi Kahramanmaraş`ın Pazarcık ilçesinde görev yapan kamu personeli ile bayramlaştı. Asayiş Komanda Bölüğü, Pazarcık Devlet Hastanesi ve Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, görevli personeller ile bir süre görüşerek sohbet edip, Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi. Pazarcık Devlet Hastanesi ziyaretlerinde tedavi gören vatandaşlarla da bir süre görüşen ve bayramlarını kutlayan Vali İlhami Aktaş, tedavi gören vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulundu. Kamu personeli ile bayramlaşma ziyaretine Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Pazarcık Belediye başkanı İbrahim Yılmazcan da eşlik etti.

Pazarcık`ın Nacar Köyünü ziyaret etti
Vali İlhami Aktaş, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte Ramazan bayramının 2. gününde Kahramanmaraş`ın Pazarcık ilçesi Nacar Köyünde vatandaşlarla bayramlaştı. Bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, vatandaşlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Pazarcık ilçesi Nacar Köyü ziyaretine Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Pazarcık Belediye başkanı İbrahim Yılmazcan da eşlik etti.
(Duygu Yılmaz)

Paylaş