havadurum

Vali Aktaş, Küçükkuyu'da Huzurevi ve Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Küçükkuyu'da bulunan Hamiyet Feridun Sözen Huzurevi ve Çocuk Evlerini ziyaret etti.

541

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Küçükkuyu'da bulunan Hamiyet Feridun Sözen Huzurevi ve Çocuk Evlerini ziyaret etti. Vali Aktaş, öncelikle huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla birebir ilgilendi. Huzurevi sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Ayrıca, huzurevindeki ihtiyaç ve istekleri de dinleyerek onlara destek sözü verdi.

Çocuk Evlerine Verilen Önem Göz Kamaştırdı

Vali İlhami Aktaş, ardından Küçükkuyu Hamiyet Feridun Sözen Çocuk Evlerini ziyaret etti. Burada kalan çocuklarla yakından ilgilenen Vali, onların sağlık, eğitim ve genel durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Çocuk Evleri Müdür Yardımcısı Serkan Haçat'tan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali, görevli personele teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yöneticilerin Eşlik Ettiği Ziyaretlerde Dayanışma Vurgusu

Vali İlhami Aktaş'ın bu anlamlı ziyaretlerine Ayvacık Kaymakamı Salih Sak ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şuayip Üner de eşlik etti. Birlikte gerçekleştirilen ziyaretler, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Ziyaretlerde gösterilen ilgi ve alaka, toplumun her kesimine yönelik yardım ve destek faaliyetlerinin devam edeceğinin bir işareti olarak değerlendirildi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş