havadurum

Vali Aktaş, Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, gümrük çalışanlarının gününü kutladı.

843

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Dünya Gümrük Günü kapsamında ziyaretçilerini ağırladı. Aktaş ziyarette Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman, Şef Semra Bektaş, Kısım Amiri Şükrü Doğan ve Gümrük Muhafaza Memuru Büşra Narin ile bir araya geldi. Gümrük teşkilatının çalışmaları ve Dünya Gümrük Günü kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi alan Vali Aktaş, gümrük çalışanlarıyla sohbet etti.

Gümrük Müdürü Kahraman, Vali Aktaş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti

Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gümrük teşkilatına verdiği destek ve önem için teşekkür etti. Kahraman, Vali Aktaş’a günün anısına çiçek takdim etti.

Vali Aktaş, tüm gümrük çalışanlarının Dünya Gümrük Günü’nü kutladı

Vali İlhami Aktaş da, gümrük çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, tüm gümrük çalışanlarının 26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nü kutladı. Vali Aktaş, gümrük teşkilatının ülke ekonomisi ve güvenliği için önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, başarılar diledi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş