Uyuşturucu operasyonu

Gelibolu, Yenice ve Biga ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

764
 
Yenice ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 246 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yenice İlçesi Pazarköy Beldesi Koruköy köyünde ikamet eden E.A isimli şahsın evinde uyuşturucu madde yetiştirdiği ve sattığı yönünde duyum alan jandarma ekipleri, söz konusu evde arama yaptı. Adli makamlardan alınan arama kararı ile şüpheli E.A. isimli şahsın Yenice ilçesi Pazarköy beldesi Koruköy köyünde bulunan evinde ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; 246 gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, şüpheli E.A. isimli şahıs ise ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Gelibolu`daki operasyon
Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu maddesine el konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Gelibolu ilçesinde yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalandı. Operasyonda 242 gram bonzai maddesi ve 493 adet ecstasy hap ele geçirilirken, B.E.K, C.G ve S.Y isimli şahıslara yasal işlem yapıldığı bildirildi.
 
Biga`daki operasyon
Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ve Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı ekipler tarafından Biga ilçesinde yapılan operasyonda, 4 farklı olayın failleri oldukları tespit edilen uyuşturucu madde ticareti yapmak iddiasıyla şüpheli 3 şahıs ile uyuşturucu madde kullanıcısı 4 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 7 şahıs yakalandı. Haklarında yasal işlem yapılan S.D.D ve İ.A isimli şahıslar ise mahkemece tutuklandı.
Paylaş