havadurum

Uysal Market hızla büyüyor

Çanakkale’nin yerel market zincirlerinden Uysal Market 18. şubesini Kepez Beldesi`nde açıyor. Açılışa özel olarak Uysal Clubcard sahiplerine 18-20 Ekim tarihleri arasında yapacakları tüm alışverişlerde yüzde 25 indirim yapılacak.

1091
Kepez Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde açılacak Uysal Market’in 18. şubesinin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Açılış gününe yetişebilmek için büyük hayret gösteren personel titizlik içerisinde çalışmalara devam ediyor. Açılış ve yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren Vahap İrim; “Uysal Market çalışanları olarak bugüne kadar halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de 18 Ekim tarihinde saat 11.00`da Kepez Atatürk Caddesi 174/A adresinde açılacak olan Kepez Şubemiz için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımız neticesinde 18 Ekim Cumartesi gününden önce hazırlıklarımızı tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Arkadaşlarımız da yeni bir şubenin açılacak olmasından dolayı son derece mutlular. Bu mutlulukla da daha çok çalışıyorlar. Hepimiz bir an önce Uysal Market’in 18.şubesinin açılmasını ve halkımıza hizmet etmeye başlayalım istiyoruz” dedi.
 
 
Tüm ürünlerde %25 indirim
Uysal Clubcard sahiplerine tüm ürünlerde yüzde 25 indirim sağlanacak. Açılışa özel kampanyalar yapılacağını kaydeden Vahap İrim; “Açılışa özel olarak Uysal Clubcard sahiplerine 18-20 Ekim tarihleri arasında tüm ürünlerde yüzde 25 indirim yapılacak. Kepez halkını açılışımıza davet ederken, indirim ve kampanya fırsatlarını da kaçırmamaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Paylaş