havadurum

Uygulama halkın takdirini aldı

Kent düzeni için alınan tedbirler uygulanmaya devam ediyor.

617
 
Kentin merkezi noktalarında bulunan işyerlerinin kamuya ait alanlarda tespit edilen işgalleri, geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan tebligatlar ile kaldırılmıştı. Bu kapsamda Yalı Caddesi, Çarşı Caddesi, Değirmenlik Sokak, İnönü Caddesi, Demircioğlu Caddesi, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere ana arterler üzerinde bulunan işyerleri tarafından alınan tedbirler hem modern kent görünümüne katkı sağladı hem de kentliyi memnun etti. Belediye yetkilileri, engelli bireyler ve puset (bebek arabası) kullanan anneler başta olmak üzere yayaların cadde ve sokaklarda konforlu ve güvenli bir şekilde yürümelerinin sağlaması, kente gelen yerli ve yabancı konuklara düzenli bir kent görünümü sunmak adına yapılan çalışmalar kapsamında kentli esnafın da desteğine teşekkür ettiler. Her kesimden memnuniyet toplayan bu uygulamanın devamlılığı sağlanarak, ilerleyen günlerde tüm kent merkezini kapsaması için çalışmaların başlatılacağı bildirildi.
 
 

Belediyeye teşekkür ettiler
Uygulama kapsamında gerek kent halkı gerekse esnaflar, belediyeye ulaşarak konuya ilişkin olumlu görüşlerini ve teşekkürlerini iletiyorlar.
Uygulamayı yerinde bulan vatandaşlar; “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından yapılan kaldırım işgallerinin engellenmesi ile ilgili çalışma için teşekkür ederim” dediler. Esnaflar ise; “Çarşı Caddesi ve diğer sokaklardaki esnafların kapı önlerindeki sergilerini dükkânlarının içine aldırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Görüntü kirliliği ve pazar görüntüsü ortadan kalktı. İnsanlar sokakta özgürce yürüyor. Bu uygulama engelli kişiler için de çok iyi oldu. Herkesin dükkânları daha iyi görünüyor. Bu uygulama ile Belediyenin temizlik aracı da daha verimli çalışabilecek. Uygulamanın devamını diliyorum. Ben de Çarşı Caddesi esnafı olarak uygulamayı çok yerinde bir karar olarak görüyorum” ifadelerini kullandılar.
 
Paylaş