havadurum

Uslu’dan sporculara ödül

Çanakkale Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nüammer Uslu; Antalya Alanya’da yapılan Wushu Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında Çanakkale`yi temsil ederek 80 kg`da Türkiye İkinciliği kazanan Rıdvan Özay ve 56 kg’da Türkiye Üçüncülüğünü elde eden Halim Güngör`ü makamında kabul etti. Sporcuları tebrik eden Uslu, başarılarının devamını dileyerek, hediyelerini verdi

526
Wushu Federasyonu`nun 2013 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler ve Büyükler Wushu Türkiye Şampiyonasına Çanakkale 2 sporcusu ile katıldı.
 
Wushu İl Temsilcisi Selma Altunışık organizasyonl.a ilgili olarak şöyle konuştu; "Antalya-Alanya’da yapılan Wushu Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen 56 kg’da Halim Güngör ve 80 kg’da Rıdvan Özay adlı sporcularımızla iştirak ettik.. Şampiyonaya katılımın yüksek olduğunu gördük. Burada başarılı olmamız gerçekten zordu, ama biz çok çalışmıştık. Bunun sonucunu alacağımıza da inanıyorduk. Nihayet sporcularımızın azmi, hırsı ve çalışmalardaki başarıları bize bunu inandırmıştı. Düşündüklerimiz boşa çıkmayarak 44 ilden 839 sporcunun katılmasıyla gerçekleşen şampiyonada bizim sporcularımız çıkardıkları başarılı maçlar ile olumlu sonuçlar elde ettiler.
 
Rıdvan Özay kilosunda rakiplerini teker teker saf dışı bırakarak Türkiye İkinciliğini elde etti. Halim Güngör de kilosunda güzel maçlar çıkararak ve rakiplerini yenerek Türkiye Üçüncülüğünü kazandı. Ayrıca, Rıdvan Özay Mili Takım Kampına da davet edildi.
 
Daha önce Çanakkale olarak Türkiye Şampiyonluklarımız da vardı. Ancak, bir ara Wushu sporu Federasyon Başkanı değişiminden dolayı gerilemişti. Şimdi ise yine başarı çıtamız yükselişe geçti. Yeni yönetim olarak bizler tekrar başarılı sonuçlara imza atmak üzere çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Elde ettiğimiz bu başarıyı daha ilerilere götürme çabası içindeyiz."
Paylaş