Ünsal Dirlik Genel Koordinatör

Çanakkale Süper Amatör Lig kulüplerinden Yeni Çanspor’da Genel Koordinatörlük görevine alt yapı takımlarını çalıştıran Ünsal Dirlik getirildi...

322
Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, Kulüp Lokalinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada ”Ünsal Dirlik hocamızı Genel Koordinatörlüğe atadık. Yani altyapılar, üstyapılar hepsi ile Ünsal hocamız ilgilenecek. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.
 
Genel Koordinatör Ünsal Dirlik ise görüşlerini şöyle belirtti: “Ben de Kemal Yüksel başkanıma teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda Çanspor profesyonel ligde iken çeşitli zamanlarda yardımcı hocalıklarda bulundum. Daha sonra 10 yıllık bir ara oldu. Memuriyetten dolayı mesai saatleri uygun gelmiyordu. O yüzden çalışamadık. Geçen yıl emekli olduktan sonra alt yapılarda görev aldım. Yeni sezonda kulübümüzde Genel Koordinatörlük görevi üstleneceğim. İnşallah Çansporumuz için hayırlı olur. Bu ekibin, bu teknik grubun içinde olmaktan çok mutluyum. Kulüp başkanımız Kemal Yüksel’e ve yönetim kuruluna beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Paylaş