Umuda yolculuk

Çanakkale Belediyespor’un Genç Kızları File’de Türkiye Şampiyonası finallerine katılıyor...

431
Ankara’da 25-30 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek finallerde şampiyonluk mücadelesi verecek Mavi-Beyazlı takım yarın otobüsle Çanakkale’den ayrılıyor...
 
Değişik spor dallarında 1270 lisanslı sporcuyu bünyesinde bulunduran Çanakkale Belediyespor, pek çok branştaki başarısını bu kez Genç Kızlar Voleybol’da gerçekleştirmek hedefinde. 1994 doğumlu sporcuları ile mücadele  verdiği Türkiye Şampiyonası kademe maçlarında finale yükselen filenin Çanakkaleli prensesleri kategorisinde Türkiye Şampiyonu olabilmek için organizasyonun yapılacağı Ankara’ya yarın akşam saatlerinde otobüsle hareket ediyor.
 
Pazartesi’den itibaren 5 gün sürecek finallerde yönetici ve kafile başkanı Semih Çevik yönetiminde 12 sporcu ile gidecek Mavi-Beyazlı takım Başkentin ASAL Oteli’nde kalacak. Pazar günü kulüp temsilcilerinin katılımıyla yapılacak teknik toplantı ve kura çekimine katılacak yönetici Semih Çevik, takımın moral – motivasyon ve konsantrasyonunun üst düzeyde olduğunu belirtti. Final grubu maçlarının Ankara’nın Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda oynanacağı açıklandı.
 
Cahit Göveren
Paylaş