Ulusoy göreve

TFF`nin Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezalar karşısında sessiz kalması futbolseverleri çileden çıkardı. Hemen herkes Haluk Ulusoy`un TFF Başkanı olmasını istiyor

640
UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye 2+1 yıl,  Beşiktaş’a ise 1 yıl men cezası vermesinin ardından hiçbir açıklamada bulunmayan TFF’ye futbolseverler sosyal paylaşım sitelerinden tepki gösteriyor.
Demirören’in “Bu iş bitti, herkes bize teşekkür etmeli” sözlerinin ardından UEFA’nın kulüplere adeta ceza yağdırması fedarasyona olan güveni azalttı.  Türkiye Futbol Federasyonu’nun son  tutumuyla sınıfta kaldığını savunan futbolseverler, başkan Yıldırım Demirören’i istifaya davet ederken, süreci daha iyi bir şekilde yöneteceğini düşündükleri eski TFF başkanı Haluk Ulusoy’un yeniden başkan olması fikrinde birleşti. Bu arada, Yıldırım Demirören Federasyonu kulüplerin istediği yabancı kontenjanında herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini açıkladı.
 
En başarılısı Haluk Ulusoy
Türk futbolu Haluk Ulusoy döneminde altın çağını yaşadı. Galatasaray`ın Avrupa`daki ikinci büyük kupa olan UEFA kupasını ve Süper Kupa`yı ülkemize getirmesinin yanı sıra, Türk Milli Takımı Euro 2000`de çeyrek final oynadı. Bu büyük başarıdan 2 yıl sonra Milli Takımımız bu kez  2002 Dünya Kupası`nda dünya 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Paylaş