havadurum

“Ülkemizin geleceği gençler ölüyor”

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut, gençlerin umutsuzluğunu gidermek ve sorunlarına çare olmak amacıyla kendi adaylarıyla 2024 yerel seçimlerine katılacaklarını duyurdu.

697

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarını açıkladı. Kavut, gençlerin yaşadığı zorlukları ve son dönemde ülke genelinde meydana gelen üzücü olayları eleştirerek, "Ülkemizin geleceği olan gençler ölüyor. Geçtiğimiz hafta Eskişehir'de, bu hafta Çanakkale'de intihar vakalarının üstüne, bugün de Aydın'da bir kız öğrenci yurdunda asansör kazasında bir öğrenci vefat etti." dedi.

Kavut, öğrencilerin ekonomik baskı altında olduğunu, geleceklerinden kaygı duyduklarını ve bu nedenle ruhsal sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca, üniversite yurtlarında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmamasının ihmalkarlık ve kötü yönetimin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı, gençlerin umutsuzluğunu gidermeye ve sorunlarına çözüm bulmaya kararlı olduklarını vurgulayarak, öğrenci yurtlarında alınması gereken tedbirler için yetkilileri sorumluluk almaya davet etti. Ayrıca, Deva Partisi olarak gençlerin geleceği için her türlü mücadelenin içinde olacaklarını ve üzücü olaylardaki ihmali ve sorumluluğu olanları takip edeceklerini sözlerine ekledi.

(Saim Tunçman)

Paylaş