havadurum

Uğur şampiyonlarına ödül töreni

Uğur Dershaneleri’nin yaptığı Uğur Tanısal Sınavı’na (UTS) Türkiye genelinde 127 bin 026 kişi katıldı.

946
 
İlköğretim 5,6,7. ve lise 9,10,11. sınıflarında devam eden öğrencilerin derslerindeki konularında öğrenilmişlik düzeyinin ölçüldüğü UTS`de dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Törende SBS gruplarında 60 öğrenci, üniversite hazırlık gruplarında ise 53 öğrenci çeşitli oranlarda eğitim bursu kazanarak Uğur`lu öğrenciler arasına katıldılar.
 
Çanakkale Uğur Dershaneleri Koordinatör Müdürü Tolga Kuzlak; ``32 yıldır Çanakkale gençliğine sınav hazırlık hizmeti sunan bir dershaneyiz. Var olanla yetinmeyen, kendisiyle yarışarak büyüyen sektörün öncü kuruluşuyuz. Biz “bilime saygı-gençliğe güven-mesleğe özveri” ilkeleriyle birbirine kenetlenmiş bir öğretim kadrosuyla Atamız’ın izinde, gençliğin hizmetinde bir felsefe ile gençleri “yeteneğinin elverdiği en üstün başarıya” ulaştırmayı amaçlayan Çanakkale’nin ilk özel kurumuyuz. Her yıl yaptığımız UTS ile hem öğrencilerin eksiklerini tespit ederek okullarımıza bir katkı hem de bugüne kadar binlerce öğrenciye verdiğimiz eğitim burslarına bu yıl da buradaki öğrencileri ekleyerek parlak bir geleceğe destek oluyoruz. Başarılarıyla ne kadar övünseler azdır. Ülkemizin onlara ihtiyacı var. Gelecekte yeni başarılara, yeni rekorlara ulaşmada adres hep Uğur Dershanesi olacaktır. Öğrencilerimizi kutluyor, velilerimizi bu başarının arkasındaki kahramanlar olarak alkışlıyor, tebrik ediyoruz” dedi.
 
Çanakkale Uğur Dershanesi SBS Şube Müdürü İclal Acarol ise; “Çocuklar hayat piyangosundan alınmış en pahalı biletlerdir. Bu biletlere en büyük ikramiyenin vurması ya da boş çıkması günümüzde sadece eğitim başarısına bağlıdır. İyi bir eğitim, iyi bir geleceğin anahtarıdır. Herkese başarı müjdesi bizden. Çanakkale` de eğitime 32 yıldır hizmet veren bir kurum olarak sınavımızda başarı elde eden öğrencilerimizi ve anne-babaları kutluyor, Uğur`lu yıldızlarımıza bundan sonra girecekleri sınavlarda ve hayatta başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 
 
 
Paylaş