havadurum

Ufukta Play-Off var!

Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı lider Karşıyaka’ya mükemmel bir oyunla 3-0 mağlup etti...

440
18 Mart Spor Salonu’nda güçlü rakibine nefes aldırmayan Mavi-Beyazlı takım sonuca 25-23, 25-19, 25-13’lük setlerle gitti. Bu önemli galibiyetle moral – motivasyon kazandı...
 
İsmet Güneşhan başkanlığındaki Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı sezonun onbirinci galibiyetini lider Karşıyaka karşısında aldı. Müsabakaya ilgi gösteren spor severlerin desteğini de alan Mavi-Beyazlılar tüm setlerde istekli ve başarılı voleybol sergileyerek sonuca gitti. İç ve dış salonlarda art arda aldığı Sarıyer ile Salihli Belediye yenilgilerini geride bırakmak için müthiş bir mücadele örneği gösteren Çanakkale Belediyespor sabır ve inançla kazanmasını bildi. Karşıyaka’dan ilk yarıdaki maçın rövanşını aynı skorla alarak, mücadele verdiği A grubunda tüm dikkatleri üstüne çekti. Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer ile Mavi-Beyazlı yönetimin de izlediği müsabakada tribünlerdeki coşku görülmeye değerdi.
 
Çanakkale Belediyespor  ligin onyedinci maçını 12 Şubat 2012 pazar günü saat 13.00’de İstanbul’da Şişlispor’la yapacak. Haftalık rutin çalışmalarına bugün Antrenör Vedat Mekik yönetiminde start verecek filenin Çanakkaleli sultanları İstanbul ekibi karşısında yine galibiyete odaklanacak. 18 Mart Spor Salonu’nda ilk yarıda oynanan müsabakada Çanakkale Belediyespor Şişlispor’u 3-0 mağlup etmişti.
 
Olay Spor
Paylaş