havadurum

Ufuk Bayraktar’ın Kafesine Silahlı Saldırı! Ünlü Oyuncu Şokta

Ufuk Bayraktar, Türk sinema ve televizyon oyuncusudur. Özellikle Ezel dizisindeki Ramiz Dayı rolüyle tanınmaktadır. Ufuk Bayraktar, aynı zamanda İstanbul Beyoğlu Cihangir’de bir kafe işletmektedir. Ancak bu kafe, 28 Eylül 2023 tarihinde silahlı bir saldırının hedefi oldu. Peki, Ufuk Bayraktar’ın kafesine silahlı saldırı neden yapıldı? Saldırıda kaç kişi yaralandı? Saldırgan yakalandı mı? İşte olayla ilgili tüm detaylar…

1533

Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu kafede oturan Ayhan Yılmaz isimli şahsa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi daha yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis, saldırının nedenini ve failini araştırıyor.

Ufuk Bayraktar’ın Kafesine Silahlı Saldırının Ayrıntıları

Olay, saat 11:45 sıralarında meydana geldi. Cihangir, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu kafede oturan Ayhan Yılmaz’a 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı yapıldı Saldırının nedeni henüz bilinmiyor.

Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.'ye de isabet etti. Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti ve ambulansla hastaneye kaldırdı.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı sokağı trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Ufuk Bayraktar Olayla İlgili Ne Dedi?

Ufuk Bayraktar, silahlı saldırının yaşandığı sırada kafede bulunmuyordu. Oyuncu, olaydan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ufuk Bayraktar, şunları söyledi:

"Bugün saat 11:45 civarı Cihangir’deki kafemize silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırının hedefi olan Ayhan Yılmaz isimli arkadaşımız ve yanındaki iki müşterimiz yaralandı. Şu anda hayati tehlikeleri yoktur. Allah’tan şükürler olsun ki daha kötü bir sonuç olmadan atlatmış olduk. Bu menfur saldırının nedenini ve failini polisimiz araştırıyor. Ben de bu konuda elimden gelen her türlü desteği veriyorum. Bu olayda yaralanan arkadaşlarımızın acil şifalar diliyorum. Kafemize gelen tüm müşterilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Hepinize sevgiler, saygılar…"

Paylaş