Ucuz kahramanlığa prim

Galatasaray - Beşiktaş maçında Sarı-Kırmızılı savunma oyuncusu Semih`in "Top benden kornere çıktı" hocam yaklaşımı moda olmaya başladı.

183
 
Buna benzer bir durum da önceki gün oynanan Samsunspor-1461 Trabzon maçının 90+3. dakikasında 1461 Trabzon lehine verilen korner vuruşu 1461 Trabzon kulübü futbolcusu Mehmet Sıddık İstemi`nin topun kendisinden çıktığını söylemesi nedeniyle iptal edildi. Bunun üzerine de, Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Sıddık İstemi`yi bu örnek hareketi nedeniyle tebrik ve takdir ederek, başarılarının devamını diledi.
 
Hakemlik ne günlere kaldı!
Türk futbol hakemliği, Zekeriya Alp başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu`nun elinde gün be gün eriyor. Buna futbolun tüm unsurları da seyirci kalıyor. İnanılır gibi değil. Oyun alanında müsabakaları adil, objektif ve doğru kararlarla yönetmesi için tam 6 hakem görevlendiriliyor. Bu 6 hakemden maalesef hiçbiri topun oyun alanı dışına kimden çıktığını tespit edemiyor. Futbolcunun sözü doğru kabul ediliyor. Hakem kararından dönüyor. Futbolcunun doğru/yanlış tespiti geçerli oluyor. Sizleri bu müsabakalara atayanlara ve sizlere yazıklar olsun. Modern ve çağdaş hakemliği perişan ettiniz. Sen madem futbolcunun dediği ile karar verecektin de niye aldın o düdüğü emzik gibi ağzına.... Olay Spor
Paylaş