U20 Millî Takımımız Polonya’ya gitti

U20 Millî Takımımız, Polonya ile oynayacağı U20 Elit Lig dördüncü maçı için Polonya’ya gitti. Takım, Varşova’dan karayolu ile Lomza’ya geçerek kamp oteline yerleşti ve son hazırlıklarını tamamladı.

681

U20 Millî Takımımız, U20 Elit Lig dördüncü maçı için Polonya’ya ulaştı. 15 Ekim Salı günü Lomza’da Polonya ile karşılaşacak olan genç millilerimiz, son hazırlıklarını tamamlamak üzere kamp oteline yerleşti. Maç öncesi takımın durumu ve Polonya’daki hazırlıkları hakkında tüm detaylar burada.

U20 Millî Takımımız Polonya’ya gitti - Varşova’ya ulaşım ve karşılama

U20 Millî Takımımız, 15 Ekim Salı günü Lomza’da Polonya ile oynayacağı U20 Elit Lig dördüncü maçı için bugün Polonya’ya gitti. Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları ile Varşova’ya ulaşan Ay-yıldızlılar, daha sonra karayolu ile Lomza şehrine gelerek kamp oteline yerleşti. Varşova Chopin Havalimanı’nda kafileyi T.C. Varşova Büyükelçilik Müsteşarı Mehmet Bahadır İleri ve Ataşe Burak Serdar Acar karşıladı.

Kamp ve hazırlıklar

Takım, Polonya maçının son çalışmasını yarın gerçekleştirecek. Teknik Direktör Soykan Başar yönetiminde yapılan antrenmanlarda oyuncuların motivasyonu yüksek seviyede. Antrenmanlar, dinamik ısınma hareketleri ile başlarken, yarı sahada yapılan çalışmanın ardından 11v11 Polonya maçının taktik provası yapıldı.

Maç öncesi değerlendirmeler

Teknik Direktör Soykan Başar, Polonya maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Takımımızın performansından memnunum. Oyuncularımızın motivasyonu yüksek ve Polonya karşısında iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi. Ayrıca, takım kaptanı Efe Sarıkaya da, “Polonya maçı bizim için önemli bir sınav olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak galibiyetle dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Polonya maçı kadrosu

U20 Millî Takımımızın Polonya maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor

  • Kaleciler: Deniz Ertaş (Tümosan Konyaspor), Mert Furkan Bayram (Corendon Alanyaspor)
  • Defans: Efe Arda Koyuncu (Şanlıurfaspor), Ali Şahin Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.), Efe Sarıkaya (Grenoble Foot 38), Emirhan Başyiğit (Net Global Sivasspor), Batuhan Yavuz (MSV Duisburg), Yiğit Fidan (Fatih Karagümrük A.Ş.), Furkan Demir (TSV Hartberg), Umut Erdem (Manisa Futbol Kulübü), Berkay Yılmaz (1. FC Nürnberg)
  • Orta Saha: Yusuf Sertkaya (Sipay Bodrum FK), Baran Ali Gezek (Bellona Kayserispor), Emir Bars (PSV Eindhoven), Eren Öztürk (VSG Altglienicke), Furkan Yöntem (Altınordu), Mehmet Eray Özbek (Bellona Kayserispor), Arda Süne (1. FC Köln), Ahmet Karademir (Isparta 32 Spor), Efe Taylan Altunkara (Manisa FK)
  • Forvet: Abdul Halim Eroğlu (TSG Balingen), İlkan Sever (Altınordu), Firat Alpsoy (1. FC Düren)

Maç programı

U20 Elit Lig dördüncü maçında Polonya ile karşılaşacak olan U20 Millî Takımımız, 15 Ekim Salı günü saat 15.00’te Mosir Stadium’da sahaya çıkacak. Maçın hakemleri ve diğer detaylar ise maç günü açıklanacak.

Polonya maçı öncesi son durum

U20 Millî Takımımız, U20 Elit Lig’deki üçüncü maçında Portekiz’e 2-1 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyetin ardından Polonya maçı, takımımız için büyük önem taşıyor. Teknik ekip ve oyuncular, bu maçı kazanarak moral bulmayı hedefliyor.

Polonya’daki hazırlıklar

Takımımız, Polonya’daki kamp süresince yoğun bir antrenman programı uygulayacak. Teknik Direktör Soykan Başar, oyuncuların fiziksel ve mental olarak en iyi şekilde hazırlanması için özel bir program hazırladı. Antrenmanlar, taktik çalışmalar ve maç analizleri ile desteklenecek.

Taraftar desteği

Polonya’da yaşayan Türk vatandaşları ve öğrenciler, U20 Millî Takımımızı desteklemek için maça büyük ilgi gösteriyor. Maç günü stadyumda Türk bayrakları ile takımımıza destek verecek olan taraftarlar, oyunculara moral kaynağı olacak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş