U19 Millî Takımımız UEFA Avrupa U19 Şampiyonası'na hazırlanıyor

U19 Millî Takımımız, Kuzey İrlanda'da düzenlenecek UEFA Avrupa U19 Şampiyonası hazırlıklarını Belfast'ta sürdürüyor. Suni çim sahada yoğun tempoda çalışan milliler, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarının yanı sıra duran toplar ve taktik varyasyonlar üzerinde durdu. İlk maç, 16 Temmuz Salı günü Fransa ile oynayacak.

835

U19 Millî Takımımız, 15-28 Temmuz tarihleri arasında Kuzey İrlanda'da düzenlenecek UEFA Avrupa U19 Şampiyonası hazırlıklarına Belfast'ta Queen's University Sport Center'da yaptığı antrenmanla devam etti.

Belfast'taki ilk antrenmanında duran toplar ve taktik çalışıldı

Finallerde grup maçları suni çim sahada oynanacak olması dolayısıyla çalışmalarına suni çimde devam eden ay-yıldızlılar yoğun tempoda antrenmanlarını sürdürüyor. Riva'da geçirdiği bir haftalık kamp süresi boyunca kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık veren U19 Milliler, Belfast'taki ilk antrenmanında duran toplar ve taktik varyasyonlar üzerinde durdu.

İlk maç 16 Temmuz Salı günü

U19 Millî Takımımız hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek. Türkiye şampiyonadaki ilk maçını 16 Temmuz Salı günü Fransa ile oynayacak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş