Tuvalet sorunu sona eriyor

İskele meydanının düzenlenerek halka açılması için çalışmalar sürdürülüyor. Meydan zeminine taş kaplanacağı bir bölüme de seyyar tuvalet yapılacağı öğrenildi.

491
Çanakkale Belediyesi, Çarşı Evi projesinin sonlandırılmasının ardından bir süre kapalı kalan iskele meydanında düzenleme çalışmasına başladı. Çalışma kapsamında meydan park eden araçlardan arındırılırken zemini düzenleme çalışmalarına da başlanacak. Kordona gezmeye çıkanların yanı sıra günü birlik ziyaret için gelenlerin en büyük sorunu olan tuvalet sorunu da çözülecek. Meydanın bir bölümüne seyyar tuvalet yapılacağı öğrenildi.
 
Tuvalet sorunu çözümleniyor
İskele Meydanı ve çevresinde uzun süredir eksikliği hissedilen ve çözümü için çeşitli öneriler getirilen tuvalet sorunu çözüm noktasına geldi. Çanakkale Evi projesinin sonlandırılması ve Anafartalar Oteli için yıkım kararının alınması ile bölgenin meydan ve yeşil alan olarak düzenleneceği ifade edilmişti. Anafartalar Oteli ile ilgili sürecin devam etmesi kafalarda soru işareti bırakırken Çanakkale Belediyesi boşaltılan alanda düzenleme çalışması yapmaya başladı. Çalışma kapsamında zemin için taş kaplanacağı bildirildi. Tuvalet sorunu da bölgeye konulacak seyyar tuvalet ile ortadan kaldırılacak.
Paylaş