havadurum

Turnuva maçları ses getiriyor

Geleneksel Kolin Turnuvası’nda Çakader, Güven Ticaret’i 7-1 yenerken, gol resitali yaptı. Bol enstantaneli müsabaka zevkle izlendi...

459
Değişik kategorilerde oynanan resmi lig maçlarının sona ermesiyle şimdi gözler kurum ve kuruluşların düzenlediği turnuva maçlarına çevrildi. Çanakkale merkezde olduğu gibi ilçe ve beldelerde de pek çok organizasyon gerçekleştiriliyor.
 
Bunlardan biri de Kolin sahasında yapılıyor. Büyük çekişmeye sahne olan maçlardan biri de sentetik çimle kaplı sahada Çakader ile Güven Ticaret takımları arasında oynandı. Çakader Takımı sahada; Timur, Mustafa, Hakan Ökte, Ramazan Güler, Orhan, Cemal, Ramazan Akyol, Tamer, Yalçın, Ali Rıza, Turgay (Yedekler; Gökhan, Osman, İsmail) tertibiyle yer aldı. Buna karşın, Güven Ticaret;  Arkın, Yılmaz, Muzaffer, Selahattin, Hasan, Emin, Ahmet Üçüncü, Yavuz, Volkan, İbrahim, Fırat (Yedekler; Gürol, Ramazan, Emrah, Atilla) kadrosu ile mücadele verdi.
 
İlk yarısı Çakader’in 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakayı Çakarder açık skor farkıyla 7-1 kazandı. Güven Ticaret’in tek golü Yavuz’dan geldi. Başarılı futbolla galibiyete uzanan Çakader’ in gollerini Ramazan Güler (2), Orhan, Cemal, Ramazan Akyol, Turgay ve Osman kaydetti. Karşılaşma izleyenlere seyir keyfi verdi.
 
 
Paylaş