Türkiye-Brezilya Maçı Ne Zaman? Türkiye-Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda büyük bir başarıya imza atmak üzere! Yarı finalde İtalya'ya yenilerek büyük bir üzüntü yaşayan Filenin Sultanları, şimdi gözünü bronz madalyaya çevirdi. Peki, bu heyecan dolu mücadele ne zaman ve nerede gerçekleşecek? İşte merakla beklenen Türkiye-Brezilya maçının tüm detayları...

838

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda büyük bir başarıya imza atmak için son bir adım atıyor. Yarı finalde İtalya'ya yenilerek büyük bir üzüntü yaşayan Filenin Sultanları, şimdi gözünü bronz madalyaya çevirdi. Brezilya ile yapılacak olan bu kritik maçta, Türk voleybolseverler büyük bir heyecanla takımını destekleyecek.

Tarih ve Saat Belli Oldu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya ile yapacağı bronz madalya maçında tüm dünyanın gözleri üzerinde olacak. Bu önemli karşılaşma, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.15'te Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak.

Maçı Kaçırmayın!

Türkiye'nin gururu olan Filenin Sultanları'nı desteklemek isteyen tüm voleybolseverler için müjdeli haber! Türkiye-Brezilya maçı, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Böylece, evinizin rahatlığında bu heyecan dolu mücadeleyi takip edebilirsiniz.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş