havadurum

Türk Voleybolu'na taze kan

1857

 22 Eylül 2017 tarihinde Serter Gezer başkanlığında kurulan Çan KALE 1957 Kulübü henüz lig start almadan yankı uyandırmaya başladı.. KALE 1957 Spor Kulübü Başkanı Serter Gezer sezon öncesi yaptığı değerlendirmede  “ Spor etkinliği olarak sadece bayan voleybol branşında faaliyet gösteriyoruz.. Bizim amacımız yola çıkarken daha önce bölgemizde yapılmayanları yapmak, Çan’da etkili bir spor kulübü oluşturmak, kız çocuklarına spor yaptırmaktı. Direk olmamakla beraber en büyük destekçimiz, bölgemizin en büyük seramik kuruluşu Kaleseramik fabrikasıdır. Bu sebeple hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta sayın Süleyman Soysal’a ve sayın Nedim Ceylan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 100 çocuğumuz kulübümüzün bünyesine dahil ettik, hocalarımız nezaretinde haftanın 5 günü antrenman yapmaktadırlar. Her türlü sportif malzeme ihtiyaçları karşılamaktadır. Kızlarımızın ufku geniş olsun. Çan Spor Salonu’nda rahat çalışmak için, her türlü desteği verdik.” dedi.

 
Yeni transferler
Yeni sezonda KALE 1957 takımını Antrenör Emin İmen çalıştıracak. Takımın yeni transferleri arasında Hazal Ubeyli, Esra Tınığ, İrem Özgür, Sevilay Türkan da bulunuyor.
 2018-2019 sezonunda Türkiye Voleybol 2.Liginde mücadele edecek olan KALE 1957 takımı Smacör Esra Ötücü transferini gerçekleştirdi...
Geçtiğimiz sezon Bursaspor Genç Takımında forma giyen, Müesser Yılmaz ile sözleşme imzalandı. . Müesser Yılmaz smaçör mevkiinde görev yapıyor.
Voleybol 1. Ligi takımlarından Bursaspor forması giyen başarılı pasör Gizem  Koçak ile  sözleşme imzalayan KALE 1957 elit bir sporcu kazandı.
Voleybol 1. Ligi takımlarından Bartın Polisgücü Takımında yer alan orta oyuncu Kübra Koşmaz ile  mukavele yapıldı.
Yeni sezon kadrosunu oluşturmaya devam eden  KALE 1957  geçtiğimiz sezon Voleybol 1.liginde Alaşehir Belediyespor forması giyen tecrübeli orta oyuncu Ayşin Moran ile sözleşme imzaladı.
Oya Koyuncu

 

Paylaş