Tur sana yakışır BİGASPOR!

749
Bugün Edremit`in Şehit Hamdi Bey Stadı`nda saat 17.30`da başlayacak kritik müsabaka, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım yarı finale yükselecek. Bigaspor, zorlu geçmesi beklenen müsabakaya tüm imkanlarını seferber ederek, yüksek moralle hazırlandı. 
 
BAL`ın çeyrek finallerinde bir müsabaka da Çanakkale 18 Mart Stadı`nda yapılacak. Bugün 17.30`da Balıkesir takımı Ayvalıkgücü Belediyespor, Manisa ekibi BİEKSPER Hacırahmanspor ile yine tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmada kozlarını paylaşacaklar. Kaznan takım yarı finale yükselecek. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu`nun açıkladığı programa göre, bugün değişik il ve tarafsız sahalarda saat 17.00 ile 17.30`da başlayacak maçlarda toplam 16 müsabaka oynanacak. Rakiplerni eleyen 8 takım BAL`da yarı final grubuna yükselecek. Yarı finalleri kazanan 4 takım ise muradına erip. 3.Lige terfi edecek. 
(Cahit Göveren)

S t a t ü 
Her bölgenin 1. ve 2. müsabakalarının galipleri ile 3. ve 4. müsabakalarının galipleri yarı final müsabakalarını 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü, Final müsabakaları ise her bölgenin yarı final müsabakalarının galipleri arasında 11 Temmuz 2021 Pazar günü oynayacak.
Çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının normal süresinin beraberlikle sonuçlanması halinde 15`er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde sonuç bozulmazsa seri penaltı vuruşları sonucu kazanan takım belirlenecek.
4 Bölgede oynanacak olan Final müsabakalarının galibi olacak 4 takım, TFF 3.Lig`e çıkmaya hak kazanacak.
 
Paylaş