havadurum

TroyMUN Model Birleşmiş Milletler Konferansı, 9 ilden 370 katılımcıyla gerçekleşti

Bu yıl altıncı kez düzenlenen TroyMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansına 9 farklı ilden toplamda 370 kişi katılım sağladı.

2047

TroyMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı, bu yıl altıncı kez düzenlendi ve açılış töreni, 9 farklı ilden toplamda 370 katılımcının bir araya geldiği etkileyici bir atmosferde gerçekleşti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanka Eğitim Tesisleri ve Parion Otel CEO’su Özgür Karakaş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin'in konuşmalarıyla başlayan konferansın açılışında, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. İlker Gülcemal ile Çanakkale Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güngör de yer aldı.

TroyMUN Konferansının Öne Çıkan Katılımcıları

TroyMUN, lise öğrencilerinin aktif katılımıyla Dünya meselelerini masaya yatırdığı bir platform olma özelliğini taşıyor. Konferansta, güvenlik, insan hakları, çevre ve iklim krizi gibi önemli konular üzerine yapılan tartışmalar, katılımcıların potansiyel çözümler üretmesine olanak tanıdı.

Konferansın Akışı ve Konuşmacılar

TroyMUN Konferansı'nın açılışında gerçekleşen konuşmalarda, önemli isimler ve paydaşlar, etkinliğin önemine vurgu yaparak katılımcılara ilham verici mesajlar iletti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanka Eğitim Tesisleri ve Parion Otel CEO’su Özgür Karakaş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin'in konuşmaları, konferansa özel bir atmosfer kattı.

(Esra Güller)

Paylaş