havadurum

Transfer Haberleri

620

Mehmet Ekici`ye Göztepe`den teklif geldi

Göztepe, yeni transfer Obinna Nwobodo`nun sakatlığı sonrası Fenerbahçe`den ayrılan Mehmet Ekici`yi gündemine aldı. Fenerbahçe`den ayrılan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki yıldız futbolcu ile hemen temasa geçen yönetim, "Göz-Göz`e gelir misin" diyerek nabız yokladı. Bir süre önce Ankaragücü ile anlaştığı öne sürülen Ekici`nin henüz hiçbir kulüple imza aşamasına gelmediği ve Göztepe`ye olumlu baktığı öğrenildi. (Milliyet)
 
Lyon gözünü İrfan Can ve Ramazan`a dikti
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi`nde fırtına gibi esen Lyon, Başakşehir`in ve A Milli Takım`ın yıldızı İrfan Can Kahveci ile Fatih Karagümrük`ün başarılı oyuncusu Ramazan Civelek`i gözüne kestirdi. Fransız kulübünün gözlemcileri, 2 futbolcuyu Fatih Karagümrük-Başakşehir maçında tribünden takip etti. (Fanatik)
 
Galatasaray yeni Melo`sunu buldu!
Fatih Terim`in istediği isim belli oldu. Marcao gibi genç oyuncuları kadroya katmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, Boca Juniors`tan Jorman Campuzano`yu gözüne kestirdi. 24 yaşındaki Kolombiyalı, sert ve tempolu futboluyla dikkat çekiyor. Kulübüyle 2024`e kadar kontratı bulunan Campuzano`nun çok top çalması, sert futbolu ve yaptığı driplingler eski Cimbomlu Felipe Melo`yu da andırıyor. (Fotomaç) 
 
Beşiktaş`ın Kalinic ısrarı sürüyor
Atletico Madrid`in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic`i de renklerine bağlayabilmek için yoğun çaba içerisinde bulunan yönetim, 32 yaşındaki oyuncu konusunda da geri adım atmadı. Tecrübeli isimle 2.5 milyon euro`ya el sıkışan Kara Kartal, Kalinic`in İspanyol ekibiyle bağlarını koparıp, Beşiktaş`a gelmesini istiyor. (Fanatik)
 
Nabil Dirar Belçika`ya yakın
Fenerbahçe`de kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Nabil Dirar ile bazı Belçika takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Anderlecht de bunlardan bir tanesi... (Takvim)
(Haber Merkezi)
Paylaş