havadurum

Transfer Haberleri

596

Beşiktaş`ta yeniden Mario Balotelli sesleri

Beşiktaş`ta forvet transferi belirsizliğini korurken daha önce Sergen Yalçın`ın veto ettiği Mario Balotelli yeniden gündeme geldi.
İtalyan golcü, listedeki isimler arasında mali şartlara en uygun isim olarak öne çıkıyor.
Bu şartlara uyduğu için İtalyan forvetin, Sergen Yalçın`ın "risk" görmesine rağmen transfer edilme ihtimali hala geçerliliğini koruyor. Siyah-beyazlı yöneticilerin Sergen Yalçın`a, Genoa`nın da Balotelli için devreye girdiğini söyleyerek, "Elimizi çabuk tutmazsak, onu da kaçıracağız" dedikleri iddia edildi.
Balotelli ise düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istiyor. Golcü futbolcu, Türkiye`ye sıcak bakıyor. (Sabah)
 
Galatasaray`dan Despodov hamlesi
Ryan Babel`i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Arda Turan`ı da rahatlatacak sürpriz bir ismi gündemine aldı.
Galatasaray, Cagliari forması giyen 23 yaşındaki Bulgar kanat oyuncusu Kiril Despodov`u gündemine aldı.
Sarı-kırmızılılar, Despodov için Cagliari`ye resmi teklifini sundu.,
Piyasa değeri 3.2 milyon euro olan 23 yaşındaki oyuncu için Galatasaray`ın kiralama + zorunlu satın alma opsiyonuyla Cagliari`ye teklifte bulunduğu öğrenildi. (Calciomercato)
 
Vitor Hugo`da işlem tamam
Haftalardır Vitor Hugo transferini bitirmek için yoğun uğraş veren bordo-mavililer, hem oyuncuyu hem de kulübü Palmeiras`ı ikna etti.
Taraflar prensipte el sıkıştı. Artık işin resmiyet boyutu kaldı. Hafta sonuna kadar Trabzonspor`un KAP açıklamasını yapması ve oyuncuyu şehre getirmesi bekleniyor. (Fanatik)
 
Gözler Samuel Kalu`da
Mbwana Samatta`yı renklerine bağlayan Fenerbahçe`de gözler şimdi kanat transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler`in bu bölge için listesinde ilk sırada yer alan Bourdeaux`lu Samuel Kalu`da da sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. (Takvim)
 
Aboubakar tamam sıra Kalinic`te
Vincent Aboubakar ile anlaşan Beşiktaş`ta Kalinic defteri kapatılmayacak, transfer stratejisinde değişikliğe gidilecek.
Bonservisini Atletico Madrid`den almak için Beşiktaş`tan istediği 1 haftalık süre dolan Sırp forvetle menaceri aracılığıyla iletişime geçen ve ek süre talebiyle karşılaşan yönetim, çift forvet alıp sağ bek takviyesinden vazgeçecek.
Teknik direktör Sergen Yalçın`ın ısrarlı istediği deneyimli golcüye talep ettiği ekstra zamanı da veren siyah- beyazlılar, 2.5 milyon euro`dan 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı Kalinic`in İspanyol ekibiyle bonservis sorununu çözmesini beklemeyi sürdürecek. (Fotomaç)
 
Seri, Galatasaray`ı bekliyor
Jean Michael Seri, Galatasaray dışındaki teklifleri reddetti. Seri`yi bonservisi ile göndermek isteyen Fulham geri adım atmaya hazırlanırken, Aslan`ın kiralama teklifi masada hazır bekliyor
Gelecek hafta Fulham`ın Jean Michael Seri konusunda geri adım atması ve 2.8 milyon euro`luk yıllık ücretinden tasarruf etme adına oyuncusunu Galatasaray`a kiralama seçeneğini gündeme alması bekleniyor. 5 Ekim`e kadar zamanı olan sarı-kırmızılılar bu yüzden ön libero transferinde acele etmiyor ve Seri için son bir hamle yapmaya hazırlanıyor. (Sabah)
(Haber Merkezi)
Paylaş