havadurum

Transfer Haberleri

366

 Galatasaray`ın Okay Yokuşlu ısrarı sürüyor

Okay Yokuşlu`yu, Celta Vigo’dan koparmak için yoğun çaba sarf eden Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle İspanyollar’ın kapısını çaldı. Kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro öneren Sarı-Kırmızılıların, La Liga ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi. İspanyol temsilcisinin de oyuncusunu kiralamaya olumlu baktığı ve 2 milyon Euro’luk bir talepte bulunduğu belirtildi. Tarafların yaptıkları görüşmelerde son aşamada olduğu ifade edildi. (Fanatik)

 

Fenerbahçe`ye Premier Lig`den sol kanat

Garry Rodrigues`le yollarını ayırması beklenen ve Vedat Muriqi`yi de Lazio`ya gönderen Fenerbahçe, hücum-forvet bölgesine takviye yapmak istiyor. Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Bournemouth`ta forma giyen Arnaut Danjuma`yı kiralamak istediği öne sürüldü. (A Spor)

 

Trabzonspor`un Hugo ısrarı

Trabzonspor, stoper arayışlarında liste başında yer alan Vitor Hugo için işi resmiyete döktü. Bordo-Mavililer, Palmeiras`a Hugo için yıllığı 500 bin Euro`dan iki yıllık kiralama ve satın alma opsiyonu maddesi önerdi. Brezilya kulübünün vereceği cevap beklenirken, tecrübeli futbolcunun ısrarla gelmek istemesi Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. (Fotomaç)

 

Josef de Souza transferi tamam

Beşiktaş eski Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Josef de Souza ile anlaştı. Son olarak Suudi Arabistan`da Al Ahli`de forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile Siyah-Beyazlılar 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. (A Spor)

 

Galatasaray`dan Nainggolan atağı

Sarı-Kırmızılılar, Inter’in Dünya’ca ünlü orta sahası Radja Nainggolan’ı kadrosuna katmak için gaza bastı. Geçen sezonu Cagliari’de kiralık olarak geçiren ve Inter’e geri dönen 32 yaşındaki Belçikalı için yoğun girişimde bulunan Galatasaray yönetimi, başarılı futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için çaba gösteriyor. Yıldız ismin hem kulübü hem de menajeriyle yapılan temaslarda büyük aşama kaydeden Galatasaray’ın, bu transferi gelecek haftaya yetiştirmeye çalıştığı gelen haberler arasında. (Fanatik)

Haber Merkezi

Paylaş