havadurum

Trakya Şampiyonası...

Çanakkale Taekwondo İl Temsilciliği`nin 2012 Yılı Faaliyet Programında yer alan Cumhuriyet Kupası Trakya Taekwondo Şampiyonası yüksek bir katılımla sona erdi...

488
 
Türkiye Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık organizasyon ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. "Anafartalar Spor Salonunda yapılan Cumhuriyet Kupası Trakya Taekwondo Şampiyonası heyecanlı ve kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Şampiyonaya Edirne, Tekirdağ, İstanbul ve Balıkesir’in yanı sıra Çanakkale`den; Anafartalar, Melisspor, Yeni Çanspor, Ezine, Bayramiç, Gelibolu Taekwondo olmak üzere toplam 165 sporcu katıldı. Şampiyonada Çanakkale Anafartalar Spor Kulübü 41 puanla birinciliği elde etti.
 
Sporcuların heyecanlı azimli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmadı. Çok kaliteli maçların da olduğu bu şampiyona özellikle ilk defa katılan sporcular açısından çok önemliydi. Bu tür müsabakalarında bilgi, beceri ve üstünlüklerini ortaya koydular. Biz de antrenörler olarak bu sporcularımızın yeteneklerini görmek ve eksiklerini tespit etmek fırsatını bulduk. Bu tür müsabakaları sık sık yaparak sporcularımızın kondisyonlarını arttırmak ve onları daha yüksek dereceli şampiyonalara hazır tutmak önde gelen hedefimizdir. Tatlı rekabet havasında ve dostça gerçekleşen müsabakalarda bu şampiyonaya ilk kez katılıp madalya kazanan sporcularda çok daha fazla heyecan ve mutluluk yaşanması dikkatleri çekti. Bizleri yalnız bırakmayarak bizlere destek veren başta sayın Vali Yardımcımız olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve Kurum Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.”
Paylaş