havadurum

Toyota modelleri tanıtıldı

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Çanakkale’de. Üstün teknolojisinin yanında, yeni dizaynı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Yeni Corolla olmak üzere Çanakkale Toyota Plaza Aydoğan’da düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

775
Türkiye turu kapsamında Çanakkale`de düzenlenen toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan da katıldı. “Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu” kapsamında, Toyota’nın yeni dizayn anlayışını yansıtan, Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4, GT86 ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın lider otomobil markası olmasının yanı sıra müşteri memnuniyetinde de liderliği kimseye bırakmadığının altını çizerek şöyle konuştu; “Müşteri memnuniyeti Toyota için satıştan önce gelir. Özellikle satış sonrası müşterilerimizin bizlere duyduğu güven araştırmalarda markamızı zirveye taşımıştır. Bunun en güzel örneklerinden biri de Plaza Aydoğan’dır. Satış ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetinde gösterdiği performansıyla Türkiye’den Toyota Plaza Aydoğan, Toyota’nın en prestijli ödülü olan Ichiban Mutlak Müşteri Memnuniyeti ödülüne layık görülmüştür ve bu çok büyük bir başarıdır. 2007 yılından bu yana düzenlenen geleneksel “Ichiban Ödülleri” ile Toyota bayilerinin müşteri memnuniyeti performasında somut gelişimler olmuştur. Geçen süre içinde satışta yüzde 43 ve satış sonrası hizmetlerde de yüzde 34 oranında müşteri memnuniyeti artışı sağlanmıştır.” Türkiye’de 2013 yılının yenilenen tüm Toyota modelleriyle birlikte bir geçiş yılı olduğunu da belirten Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur şunları söyledi:
 
Çanakkale`nin en sevilen markası olacağız”
“Yeni Corolla’nın satışa başlamasıyla birlikte yeni bir rekora imza atmayı hedefliyoruz. Orta vadede hedefimiz, yeni modellerimizin tüm yıl satış ile gerçek performanslarını göstereceği 2014 ve 2015 yıllarına odaklanmaktır. Uzun vadede hedefimiz ise 2020 yılında Türkiye’de lider otomobil markası olmaktır” dedi. 2000 yılından bu yana hizmet veren Toyota Plaza Aydoğan , 455 m2’si showroom olan 2 bin 10 m2’lik kapalı alanda hizmet veriyor. Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3S plaza konsepti yani satış, servis ve yedekparça bölümleri ve 39 uzman personel ile hizmet veren Çanakkale Toyota Plaza Aydoğan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan da toplantıda yaptığı konuşmada bu yıl layık görüldükleri Ichiban ödülüne değinerek şunları söyledi; “Toyota’nın Avrupa bölgesindeki yaklaşık 2 bin 300 bayisinin, marka standartlarına göre sürekli takip edilen performans sonuçlarının değerlendirildiği Ichiban ödül sürecinde Toyota Plaza Aydoğan olarak zorlu kriterleri aşarak başarılı bayiler arasındaki yerimizi aldık. Bu ödül Toyota içinde çok önemlidir. Bu tarz ödüller ve başarılar bizlere çok daha fazla sorumluluk yüklemektedir. Müşterilerimize sağladığımız güven ile Toyota olarak en iyisini hedefliyoruz. Amacımız markamızı ilimizin en sevilen markası yapmaktır ”

Paylaş