havadurum

THK ekibi ile birlikte iftar yemeği

Orman yangınları ile havadan mücadele eden helikopter ve uçaklarda görevli pilotlar ile teknik personele iftar yemeği verildi.

557
 
Yemeğe Çanakkale Orman İşletme Müdürü Rıfat Günen, başmühendis Osman Bayır, orman mühendisi Vehbi Tutmaz, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ali Arslan, merkez orman işletme şefi Ahmet Sezek, helikopter ve uçaklarda görevli personel katıldı.
 
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Orman İşletme Müdürü Rıfat Günen; “Çanakkale ilinde temmuz ayı sonuna kadar 24 adet orman ve diğer açık alan yangını çıkmış olup, hava araçlarının başarılı müdahaleleri ile yangınların büyümesi engellenerek 7,8 hektar bir alanla sınırlı kalması sağlanmıştır. Özverili ve başarılı mücadelelerinden dolayı THK uçakları ile helikopter personeline, ayrıca uçuş araçlarında görev yapan idare temsilcilerimiz orman mühendisleri Ersin Gürbüz, Tarkan Balamur ile orman muhafaza memuru Baran Sayın’a teşekkür ederiz” dedi.
 
THK uçaklarının ekip şefi Ayhan Nevarsa ile helikopter sorumlu Türk pilotu Osman Nuri Gürsesli yaptıkları konuşmalarda Çanakkale’de görev yapmaktan mutlu olduklarını ve yangınlar ile mücadelede her zaman özveri ile çalışacaklarını dile getirdiler.
 
 
Paylaş